Зосередся
на своїй пристрасті

Познайомся з нашою чудовою сім’єю Pocket PA і подивись, як вони використовують програмне забезпечення для розвитку та управління своїм бізнесом.

Чому наші клієнти у захваті

Дуже простий у налаштуванні, яке займає лічені хвилини. Дозволяє Тобі виглядати професіоналом на усі 100% і допомогає розбудовувати компанію.

Knits and Bobs KLR

Kireen Rooney

Кірін Руні серйозно займається в’язанням і створила чудовий бренд Knits and Bobs - це трикотажні вироби, які вона зараз продає на Etsy.

Читати далі

Hair By Lauren

Lauren Brooks

Лорен Брукс створила компанію Hair by Lauren у 2019 році, і вона використовує Pocket PA, щоб повністю організувати як усі свої зустрічі, так і усі доходи з витратами.

Читати далі

Curl Up and Dye

Lauren Murray

Лорен зареєструвалася в Pocket PA, коли вперше стала підприємцем, і їй подобається, як спокійно вона стала себе почувати з цим додатком.

Pocket PA їй порекомендувала подруга, і вона не шкодує про це.

 

Читати далі

Louise Bourns Mobile Hairdresser

Louise Bourns

Луїза - мобільний перукар, їй подобається використовувати Pocket PA для організації своєї ділової активності, і вона безперечно рекомендувала б Pocket PA, оскільки він простий і зручний у використанні.

Читати далі

Monika Flaga Hair

Monika Flaga

Моніка любить користуватися Pocket PA. За її словами, вона пройшла шлях від незнання точного розміру свого прибутку до точного розуміння того, що відбувається з її фінансами. Їй подобається бути в курсі своїх доходів, вона обожнює організацію програмного забезпечення та почувається професіоналом у своїй діловій активності.

Читати далі

Natalie Archer Skin & Beauty

Natalie Archer

Наталі Арчер відкрила компанію Skin & Beauty, щоб забезпечити собі найкращий баланс між роботою та особистим життям після успішної кар'єри у галузі навчання косметологів. Використання Pocket PA їй дуже допомогло.

Читати далі

Nicola Merritt Beauty

Nicola Merritt

Нікола Меррітт – досвідчений косметолог із Сент-Олбансу, який вміє зробити так, щоб кожен клієнт відчув себе особливим. Все від манікюру до масажу та багато іншого!

Читати далі